آشنایی با بهترین برندهای کابل شبکه در جهان
به گزارش ایران کلام، بهترین کابل شبکه با توجه به دامنه و انواع کابل شبکه و کاربرد آن برای شما، می تواند متفاوت باشد. به طور کلی کابل شبکه به مجموعه سیم هایی که برای اتصال و انتقال داده و اطلاعات بین رایانه ها، روتر، سوییچ شبکه و شبکه های ذخیره سازی مورد استفاده قرار می گیرد گفته می گردد.

در این مطلب قصد داریم بهترین برندهای را به شما معرفی کنیم. و مهم ترین کابل های شبکه ای هستند که در این محتوا به آن خواهیم پرداخت.
انواع مختلف کابل های شبکه از نظر سرعت، قیمت و کیفیت ساخت با هم متفاوت هستند. کیفیت ساخت کابل های شبکه را برند و شرکت سازنده سازنده آن معین می کند.
به طور مثال ممکن است شما دو کابل مشابه Cat6 STP داشته باشید ولی عملکرد آن ها متفاوت باشد. در این شرایط برند های کابل شبکه هستند که کیفیت ساخت را معین می نمایند. پس باید کوشش کنید در هنگام خرید علاوه بر نوع کابل به برند و شرکت سازنده نیز توجه کنید زیرا تأثیر بسیار زیادی بر عملکرد و سرعت دارد.
اما بهترین برند کابل شبکه کدام است؟ در ادامه با ما همراه باشید تا به معرفی برند های کابل شبکه بپردازیم.
کابل شبکه لگراند
شرکت لگراند از جمله پنج برند برتر کابل شبکه در جهان می باشد که یک شرکت معتبر فرانسوی است و دفتر مرکزی مربوط به آن در شهر لیموژ واقع شده است. شرکت لگراند نیز به مانند دیگر برندهای فراوری نماینده تجهیزات شبکه به فراوری و عرضه تجهیزات مربوط به شبکه از جمله کابل شبکه مشغول می باشد که در ایران به طور فراگیر عرضه می گردد بیشترین کابل شبکه وارداتی مربوط به لگراند می باشد.
کابل هایی که توسط این شرکت فراوری می شوند رنگ بندی های منحصر به فردی دارند از جمله این رنگ ها می توان به طوسی، آبی و زرد اشاره کرد. در واقع می توان گفت انواع مختلف کابل ها با رنگ های متفاوتی توسط این برند مطرح فراوری می شوند.
شرکت تسلا تکنیک با وب سایت لگراندگروپ به عنوان در ایران شناخته می گردد.
کابل شبکه نگزنس
برند نگزنس نیز یک شرکت فرانسوی می باشد که در مجموعه پنج برند برتر کابل شبکه در جهان قرار گرفته است و هم اکنون به فراوری و عرضه کابل های شبکه به سراسر جهان مشغول می باشد. کابل هایی که توسط این شرکت فرانسوی فراوری می شوند محبوبیت بسیاری از جمله در ایران دارند به خصوص کابل شبکه نگزنس و در دسته محصولات پرفروش در کشور ما قرار گرفته اند.
این شرکت فرانسوی نیز در عرصه رقابت با شرکت های دیگر از رنگ های منحصر به فرد برای فراوری کابل های خود استفاده می کند که می توان کابل های فراوری شده توسط این برند دارای رنگ های نارنجی و مشکی می باشند. بعد از لگراند بیشتریت کابل شبکه وارداتی مربوط به نگزنس می باشد.
کابل شبکه اشنایدر (Schneider)
یک شرکت فرانسوی دیگر که در حوزه فراوری تجهیزات شبکه فعالیت دارد اشنایدر است. این شرکت با چیزی حدود 200 سال سابقه کاری محصولات با کیفیتی را روانه بازار کرده است.
تفاوت انواع کابل های اشنایدر را می توانید از روی رنگ آن ها تشخیص دهید. به طور مثال کابل های UTP و FTP با رنگ آبی و کابل های SFTP را با رنگ سبز فراوری می کند. محصولات دیگر این شرکت از جمله پچ کورد و ترانکینگ نیز دارای کیفیت بالایی بوده و در بازار جهانی نامدار می باشند.
کابل شبکه دی لینک
این شرکت نوپا به تازگی رقابت خود را با سایر شرکت های فعال در حوزه تجهیزات شبکه ای شروع کرده است. فعالیت آن در سال 1994 در کشور تایوان با نام داتکس شروع شد و بعد ها این اسم به دی لینک تغییر یافت.
این برند بیشتر با مودم و سایر محصولات اکتیو خود شناخته شده اما کابل های شبکه آن نیز دارای کیفیت و عملکرد بالایی است که قابل رقابت با سایر برند های کابل شبکه می باشد. این برند از محبوبیت زیادی در بین ایرانیان برخودار است.
کابل های شبکه برندکس
برندرکس از محبوب ترین برندهای فراوری نماینده تحهیزات شبکه محسوب می گردد. این شرکت یک شرکت انگلیسی می باشد که هم اکنون محصولاتش در بازار ایران نیز عرضه می شوند. برندرکس نیز برای محصولات خود رنگ خاصی را در نظر گرفته است و کابل های فراوری شده توسط این برند با رنگ بنفش فراوری و به بازار روانه می شوند.
آشنایی با انواع کابل شبکه
در طول زمان با پیشرفت تکنولوژی و اهمیت انتقال اطلاعات، فراوریات تجهیزات شبکه از جمله کابل شبکه بیشتر از پیش افزایش یافته است.
کابل شبکه که در بین کاربران با نام کابل LAN هم شناخته می گردد، یکی از اساسی ترین اجزا در انتقال دیتا است. این نوع کابل ها معمولا از 4 زوج رشته (8 رشته دو به دو تابیده شده به هم) و از جنس مس، آلومنیوم، آهن و آلیاژ ترکیبی از این فلزات است فراوری می گردد.
این پیشرفت و احتیاج های متعدد به انتقال دیتا، عامل فراوری کابل های شبکه مختلفی شده است. این تنوع ایجاب کرد بنا بر مشخصه های نرخ انتقال دیتا بر ثانیه، جنس روکش کابل و ساختار کابل آن ها را دسته بندی کرد.
برای شناخت بیشتر این و تشخیص نوع آن در ادامه ما را همراهی کنید.
نرخ انتقال دیتا در کابل شبکه
اصلی ترین مشخصه هر کابل های شبکه برای طبقه بندی آن، میزان انتقال دیتای که در مدت زمان یک ثانیه انجام می دهند، است.
برای این کار از واژه CAT که مخفف واژه انگلیسی (CATEGORY) که به معنی طبقه بندی یا دسته بندی است استفاده می گردد و هم اکنون در 8 دسته اصلی و 3 دسته فرعی انجام می گردد که به توضیح تصویر زیر است.
جنس روکش کابل شبکه
یکی دیگر از عوامل مهم در کابل شبکه، جنس روکش آن است. معمولا کابل های شبکه از جنس PVC ، LSZH و پلی اتیلن است.
کابل های LSZH که در بازار به عنوان کابل های نسوز شناخته شده در مقابل حرارت و آتش منقبض شده و فراوری دود نمی کند و نیز کابل های پلی اتیلن در فراوری کابل های OutDoor که برای مصرف در محیط بیرونی است و در مقابل آفتاب و عوامل فرسایشی مقاوم است، استفاده می گردد.
ساختار کابل شبکه
نویز از عواملی است که در کیفیت کابل شبکه تاثیر مستقیمی دارد. گاها یک کابل برق زمانی که درکنار یک کابل شبکه قرار میگیرد آن را دچار اختلال کرده و مانع انتقال می گردد. ازاین رو فراورینمایندگان کابل شبکه ساختارهای مختلفی را برای مقابله با آن در نظر گرفته اند که باعث تنوع در فراوری کابل شده است.
انواع کابل شبکه
کابل های UTP این نوع کابل های ساده ترین نوع ساختاری را داشته و معمولا از این کابل در محلی فاقد کابل برق و هر جریانی که عامل فراوری نویز می گردد استفاده می گردد.
کابل های FTP دارای فویل برای محافظت از نویز اطراف است . معمولا جنس فویل از ورقه نازک آلومنیومی است.
کابل های STP دارای رشته های محافظ نویز که شیلد نام دارد.
کابل های SFTP دارای فویل و شیلد برای حفاظت بهتر از نویز اطراف کابل. این نوع کابل برای استفاده در محلی که کابل برق نیز عبور می کند بیشتر استفاده می گردد.
کابل های FFTP دارای 2 لایه فویل محافظ
کابل های SSTP دارای 2 لایه شیلد محافظ
منبع: شبکه چی