این مواد غذایی عمر را طولانی می نمایند
به گزارش ایران کلام، خبرنگاران : متخصصان تغذیه انگلیسی اعلام کردند می توان با افزودن 4 ماده غذایی به اسموتی ها، طول عمر را افزایش داد.
به گزارش ایران کلام به نقل از ایران کلام به نقل از نشریه انگلیسی اکسپرس، از زمان های قدیم تا به امروز داشتن عمر طولانی یکی از آرزو های بشر بوده است. در قرن 21 و همزمان با توسعه مناسب دانش بشری، داشتن عمر طولانی دیگر یک آرزو محسوب نمی گردد. با همه گیری ویروس کرونا و اعمال قوانین محدود نماینده، مردم مجبور هستند زمان بیشتری را در خانه بمانند. از همین رو، زمان آن رسیده است نسبت به مواد غذایی که مصرف می کنید نگرش جدیدی داشته باشید.
تحقیقات نشان داده است داشتن طول عمر زیاد ریشه در رژیم غذایی مناسب و طبیعی دارد. درست کردن غذا و نوشیدنی ها در خانه یکی از بهترین راه چاره ها برای اطمینان از داشتن یک رژیم غذایی سالم و خلاصی از افزودنی های مجاز و غیرمجازی است که به مواد غذایی افزوده می گردد. متخصصان تغذیه انگلیسی به تازگی فرمول جدیدی را برای داشتن یک نوشیدنی دل چسب و در عین حال سالم معرفی نموده اند. اسموتی غنی شده بهترین نوشیدنی برای داشتن عمر زیاد است.
بر این اساس، اسموتی یا نرم نوش، یک نوشیدنی مخلوط شده و گاهی شیرین شده است که از میوه تازه ساخته می گردد و در بعضی موارد خاص شکلات یا کره بادام زمینی دارد. علاوه بر میوه، بسیاری از اسموتی ها دارای یخ خردشده، میوه یخ زده، عسل یا شربت و محتویات یخی هستند. محققان می گویند می توانید با افزودن 4 ماده به اسموتی خانگی، طول عمر خود را افزایش دهید. این چهار ماده شامل موارد ذیل است.
1- میوه ها سرشار از پلی فنول
پلی فنول ها یک نوع آنتی اکسیدان هستند که به طور قابل توجهی از توسعه بیماری های مرگبار مانند سرطان، دیابت و مسائل قلبی- عروقی جلوگیری می نمایند. همچنین این آنتی اکسیدان مانع از فرایند پیری بدن می گردد. تحقیقات متعدد نشان داده است پلی فنول موجود در میوه ها می تواند باعث افزایش طول عمر گردد.
میوه هایی مانند بلوبری، توت سیاه، توت فرنگی، تمشک، آلو و زغال اخته منابع سرشار از پلی فنول هستند. همچنین تحقیقات حاکی از آن است کسانی که روزانه 650 میلی گرم پلی فنول مصرف نمایند به میزان 30 درصد خطر مرگ در آن ها نسبت به دیگران کمتر است. از همین رو، متخصصان تاکید دارند افزایش مصرف میوه های حاوی این آنتی اکسیدان باید مورد توجه قرار گیرد. پوست بسیاری از میوه ها و سبزیجات به میزان قابل توجهی دارای پلی فنول است. به همین دلیل بهتر است میوه را با پوست میل کنید.
یکی دیگر از راه چاره های جذب بهتر پلی فنول خوردن میوه های نارس است. به هر میزان که فرآیند رسیدن میوه تکمیل می گردد از سطح پلی فنول آن کاسته می گردد، به همین دلیل توصیه می گردد قبل از رسیدن کامل میوه ها از آن بهره ببرید.
می توانید با افزودن میوه های حاوی پلی فنول به اسموتی روزانه خود، علاوه بر غنی شدن این نوشیدنی، بر طول عمر خود بیافزایید.
2- سبزیجات صلیبی
سبزیجاتی مانند کلم، کلم بروکلی، گل کلم و جوانه بروکسل در خانواده سبزیجات صلیبی قرار می گیرند. این سبزیجات می توانند سیستم ایمنی بدن را بهبود بخشند و التهاب بدن را کاهش دهند. تحقیقات نشان داده است مصرف سبزیجات صلیبی به دلیل دارا بودن سطح بالایی از ویتامین C و B می توانند فرآیند ریکاوری بدن پس از بیماری را ارتقا دهند.
این سبزیجات دارای توانایی خاصی در تعدیل هورمون های بدن هستند و باعث فعال شدن سیستم سم زدایی طبیعی بدن می شوند. مصرف سبزیجات صلیبی همچنین می تواند مانع از رشد سلول های سرطانی گردد. به همین دلیل برای داشتن طول عمر زیاد گنجاندن این سبزیجات به رژیم غذایی توصیه می گردد.
3- آجیل و دانه ها
آجیل هایی مانند بادام، پیکن (نوعی گردو)، گردو و دانه هایی مانند تخمه آفتاب گردان و شاهدانه بهترین گزینه برای استفاده در فرآیند ریکاوری بدن هستند. آجیل ها و دانه ها غنی از پروتئین گیاهی، چربی های مفید، ویتامین ها و مواد معدنی اند که می توانند باعث ارتقای سیستم ایمنی بدن شوند.
همچنین به دلیل سطح بالای روی، ویتامین E، منگنز و منیزیم در آجیل ها و دانه ها، می توان از آن ها برای بهبود جراحات استفاده کرد. ویتامین E یک آنتی اکسیدان خوب است که می تواند از سلول ها در مقابل صدمات محافظت کند. همچنین این ویتامین در سلامت عمومی بدن نقشی حیاتی ایفا می نماید. بعضی مطالعات نشان داده است سطح مشخصی از ویتامین E می تواند به طور طبیعی با عوامل بیماری زا مقابله نموده و عملکرد ایمنی سلول ها را ارتقا بخشد.
دانه هایی روغنی مانند چیا، کتان و کنف سرشار از امگا 3 هستند. تحقیقات نشان می دهد چربی های امگا 3 باعث بهبود جراحات، تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش التهابات بدن در فرآیند ریکاوری می گردد. دانه های کنجد منبع غنی از کلسیم و ویتامین E است. مصرف تخم کدو نیز می تواند احتیاج بدن به روی را تامین کند.
نباید در تهیه اسموتی های مختلف افزودن این دانه های مغزی را فراموش کرد. تحقیقات متعدد تاثیرات مثبت مصرف دانه ها و آجیل را بر روی طول عمر انسان اثبات نموده است.
4- انار
انار به بمب آنتی اکسیدان ها مشهور بوده و تحقیقات نشان می دهد نوشیدن آب انار برای سلامت پروستات در آقایان بسیار مفید است. آب انار بسیار بیشتر از سایر میوه ها دارای آنتی اکسیدان است و از همین رو باعث کاهش التهاب در بیماران مبتلا به دیابت می گردد. تحقیقات نشان داده مصرف روزانه 250 میلی لیتر آب انار می تواند باعث کاهش التهاب در بدن افراد گردد.
دانشمندان می گویند تمامی سلول های بدن برای فراوری انرژی به یک ژنراتور کوچک به نام میتوکندری وابسته هستند. با این حال، وقتی میتوکندری ها پیر می شوند، اثر گذاری خود را از دست می دهند و حتی ممکن است سمی شوند. به همین دلیل میتوکندری های پیر تجزیه شده و میتوکندری های جوان ساخته می شوند. با افزایش سن، چرخه فراوری میتوکندری ها کند می گردد و همین امر می تواند منجر به خستگی عضلات گردد.
دانشمندان کشف کردند که انار حاوی ماده ای به نام اورولیتین آ (urolithin A) است که می تواند مانع از این فرایند گردد. انار میوه ای حاوی آنتی اکسیدان، ضد ویروس، ضد تومور و بهترین منبع ویتامین های A، C، E، و فولیک اسید است.
افزودن انار به اسموتی می تواند منجر به دلچسب شدن نوشیدنی گردد و این میوه با خواص بی نظیر خود افزایش طول عمر را برای فرد به همراه خواهد داشت.
منبع: اقتصادنیوز