طرز تهیه موساکا با پنیر چدار ؛ یک وعده مجذوب کننده و پرانرژی
به گزارش ایران کلام، امروز با طرز تهیه موساکا با پنیر به سراغتان آمده ایم. موساکا یک گراتن یونانی است که عنصر اصلی آن بادمجان و پنیر است و طعمی جالب و دوست داشتنی دارد که برای یک شام سبک و خوشمزه بسیار مناسب است. چدار پنیر نیمه سخت طبیعی و رسیده است که نخستین بار در دهکده چدار واقع در سامرست انگلستان فراوری شده است. این پنیر که قدمت فراوری آن به قرن 12 برمی شود، نام خود را از غارهایی در دهکده چدار گرفته است. در این مطلب به طرز تهیه موساکا با پنیر چدار می پردازیم. موساکا برای شما یک تجربه تازه و فراموش نشدنی خواهد بود پس حتما طبق این دستورالعمل پیش رفته و یک غذای متفاوت تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه موساکا با پنیر
- کره پاستوریزه کاله خرید آنلاین 30 گرم
- شیر پرچرب کاله خرید آنلاین 500 میلی لیتر
- آرد دو قاشق سوپ خوری
- آویشن یک قاشق چای خوری
- گوشت چرخ نموده 200 گرم
- پیاز نگینی خرد شده یک عدد
- پنیر چدار کاله (رنده شده) خرید آنلاین 200 گرم
- پودر سیر نصف قاشق چای خوری
- به میزان لازم نمک و فلفل سیاه
- بادمجان حلقه ای برش خورده دو عدد
- رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپ خوری
- گوجه فرنگی حلقه ای برش خورده سه عدد
طرز تهیه موساکا با پنیر چدار ؛ یک وعده مجذوب کننده و پرانرژی
مرحله اول
موساکا انواع مختلفی دارد که شما می توانید هم به صورت گیاهی آن را با سبزیجات آماده کنید هم با گوشت و پنیرهای خوشمزه مثل پنیر موزارلا و چدار در خانه بپزید. تابه ای را روی حرارت میانه قرار دهید و پیاز را درون آن بریزید و آن را تفت دهید تا طلایی گردد. رب گوجه فرنگی و گوشت چرخ نموده را اضافه کنید و مرتب تفت دهید تا آب گوشت گرفته گردد سپس مخلوطتان را با آویشن، نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید.
مرحله دوم
درون یک قابلمه کوچک کره و آرد را با هم تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین رود. شیر را کم کم به آن اضافه کنید و با همزن سیمی هم بزنید تا آرد گوله گوله نگردد. پودر سیر، نمک و فلفل سیاه را به سستان اضافه کنید و به آن فرصت دهید تا غلیظ گردد.
مرحله سوم
در طول این مدت بادمجان ها را در آب نمک بریزید تا نلخی آن ها گرفته گردد. سپس آن را آب کشی کنید و رطوبت اضافی آن را با دستمال تمیز بگیرید و روی آن ها را با قلم مو روغن زیتون بمالید. یک برش بادمجان کف سینی نسوز قرار دهید و میزانی گوشت و سس سفید آماده را روی آن بریزید.
مرحله چهارم
سپس یک حلقه گوجه فرنگی روی آن بچینید و روی آن پنیر چدار بریزید. بقیه موساکا را نیز به همین ترتیب آماده کنید و سینی را در فر داغ با حرارت 200 درجه سانتی گراد قرار دهید و به مدت 20 دقیقه به آن موقع دهید تا خوب پخته گردد. پس از اینکه خوراک شما خوب چپخته شد و پنیرهای روی آن طلایی شد ظرف را از فر بیرونه بیاورید و روی آن را با ریحان تزئین کنید. موساکا با پنیر چدار شما آماده است نوش جان.
منبع: کتاب کاله