طرز تهیه پاستا پیچی با ظاهری مجذوب کننده و اشتهابرانگیز

به گزارش ایران کلام، ظاهر پاستا و ماکارونی همواره اشتهابرانگیز است؛ بخصوص اینکه پاستا یا ماکارونی از نوع شکل دار باشد. امروز هم قصد داریم درباره طرز تهیه پاستا پیچی صحبت کنیم. تهیه این غذای ایتالیایی خوشمزه و خوش فرم، زمان زیادی از شما نمی گیرد و طعم بی نظیر آن مدت ها در خاطرتان خواهد ماند. در ادامه، جدول مشخصات غذایی پاستا پیچی آمده است:

طرز تهیه پاستا پیچی با ظاهری مجذوب کننده و اشتهابرانگیز
پاستا پیچی
تعداد نفرات5 نفر
زمان آماده سازی15 دقیقه
زمان پخت غذابا احتساب زمان پخت گوشت (بیشتر از 3 ساعت)
اندازه سختیمیانه

طرز تهیه پاستا پیچی

احتمالا خواندن این رسپی شما را به یاد طرز تهیه ماکارونی شکل دار پیچی بیندازید. حق هم دارید، زیرا ظاهر این غذاها شباهت زیادی به هم دارند. البته یک تفاوت مهم طرز تهیه ماکارونی و پاستا این است که در بسیاری از دستورات پاستا، احتیاجی به دم کشیدن پاستا نیست و همین میزان که پاستای آبکش شده را با سس ترکیبی آن برای چند دقیقه حرارت دهید، کافیست. شما می توانید در تهیه این غذا، علاوه بر پاستا پیچی، از پاستای فتوچینی یا انواع دیگر پاستاهای شکل دار هم بهره ببرید. در ادامه، مواد لازم و مراحل طرز تهیه این غذای خوشمزه را با هم می خوانیم:

مواد لازم برای تهیه پاستا پیچی

برای پخت پاستا پیچی، مواد اولیه را مطابق جدول زیر آماده کنید:

مواد لازماندازه مورد احتیاج
پاستا پیچی1 بسته
گوشت گاو30 گرم
پیاز1 عدد
سیر1 حبه
قارچ دکمه ای225 گرم
آب گوجه فرنگینصف لیوان
خامه1 بسته
ماست کفیر3/1 فنجان
آرد1 قاشق غذاخوری
جعفری2 قاشق غذاخوری
پودر آویشننصف قاشق چایخوری
پودر زیره سیاهنصف قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه اندازه لازم
روغنبه اندازه لازم

مراحل طرز تهیه پاستا پیچی

شاید طرز تهیه این غذا مانند طرز تهیه ماکارونی با مرغ ساده نباشد، اما خیلی هم سخت نیست و می توانید آن را به شکل حرفه ای تهیه کنید. برای پخت پاستا پیچی خوشمزه، مراحل زیر را دنبال کنید:

  • مرحله اول: ابتدا گوشت گاو را به تکه های کوچک تر تقسیم نموده و در قابلمه ای مناسب با اندازهی روغن تفت دهید. سپس کمی آب و فلفل سیاه اضافه کنید و زمان کافی دهید تا گوشت با حرارت ملایم کاملا مغزپخت گردد.

نکته: حدود 3 ساعت زمان ضروری است تا گوشت کاملا بپزد، می توانید در مراحل آخر پخت، کمی هم نمک اضافه کنید.

  • مرحله دوم: قارچ ها را شسته، خشک نموده و به صورت ورقه ای خرد کنید. پیاز را نگینی کنید و سیر را هم رنده یا له کنید.
  • مرحله سوم: در تابه ای مناسب، پیاز را تفت دهید و پس از چند دقیقه، سیر را به آن اضافه کنید. حالا تکه های گوشت را اضافه کنید و در نهایت، قارچ ها را هم در تابه بریزید و ادویه جاتی مثل نمک، فلفل، پودر آویشن و پودر زیره سیاه را هم اضافه کنید.
  • مرحله چهارم: زمانی که طعم مواد به خورد هم رفت و قارچ ها قهوه ای شدند، آرد را هم با بقیه مواد تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته گردد.
  • مرحله پنجم: در این مرحله از طرز تهیه پاستا پیچی ، خامه را به محتویات تابه اضافه کنید. در ادامه، آب گوجه فرنگی را در تابه بریزید و اجازه دهید همه مواد با هم جوش ریز بخورند.
  • مرحله ششم: حالا پاستا پیچی را به مواد تابه اضافه کنید و اندازهی هم بزنید تا پاستاها کاملا با سس داخل تابه، ترکیب شده و نرم شوند.
  • مرحله هفتم: شعله گاز را زیاد نموده و درب تابه را بگذارید. هر چند دقیقه یکبار، درب تابه را برداشته و محتویات آن را هم بزنید. پاستا باید کاملا بپزد و آب غذا هم باید کشیده گردد. در این زمان، باید شعله گاز را خاموش کنید.
  • مرحله هشتم: در ادامه کار، ماست کفیر و جعفری خرد شده را روی پاستا بریزید و با چشیدن اندازهی از غذا، اندازه نمک و فلفل آن را میزان کنید. در نهایت، غذا را در ظرفی مناسب بکشید و روی آن را با مواد دلخواه تزئین نموده و سرو کنید. نوش جان

چند نکته کاربردی در طرز تهیه پاستا پیچی

توجه به این نکات باعث می گردد که بتوانید غذای خوشمزه تری درست کنید و در صورت نبود برخی از مواد غذایی، جایگزین های مناسب تری را به کار ببرید:

  • اگر می خواهید بوی خاص گوشت گاو به طور کامل رفع گردد، اندازه سیر و پیاز را بیشتر کنید و در همان ابتدای کار، گوشت را با اندازهی پیاز و سیر تفت دهید و سپس در آب بپزید.
  • به جای ماست کفیر می توانید از ماست سون کاله یا خامه ترش بهره ببرید.
  • در صورت تمایل می توانید از گوشت چرخ نموده گاو هم بهره ببرید. در این صورت، گوشت چرخ نموده را با اندازهی سیر و پیاز رنده شده مخلوط نموده و به شکل گلوله های کوچک دربیاورید. کوفته ریزه ها را در روغن تفت داده و در اندازهی آب و ادویه بپزید. سایر مراحل مانند دستور بالا پیش می رود.
  • هر چقدر خامه مورد استفاده شما چرب تر و سنگین تر باشد، غذای خوش طعم تری خواهید داشت. البته این موضوع شامل حال افرادی که مبتلا به چربی خون هستند، نمی گردد.
  • برای تهیه این غذا از گوشت شتر هم می توانید بهره ببرید. اگر اصلا گوشت نداشتید هم می توانید مثل طرز تهیه ماکارونی پیچ پیچی با سویا، از سویا بهره ببرید.

طرز تهیه پاستا پیچی با سس استروگانف

برای تهیه یک سس استروگانف اصیل، بعد از پخت گوشت، آن را در غذاساز بریزید و اندازهی نمک، فلفل، آویشن، زردچوبه و جعفری به آن اضافه کنید. چند پالس بزنید تا محتویات غذاساز به صورت پوره ای یکدست درآید.

سپس، در تابه ای دیگر، ورقه های قارچ را همراه با اندازهی آبلیمو، روغن و نمک در حرارت بالا تفت دهید و قارچ های سرخ شده را به پوره گوشت بیفزایید. در ادامه کار و در همان تابه، آرد، شیر و کره را با هم مخلوط کنید و پس از اینکه یک حباب زد، آن را از روی حرارت برداشته و با قارچ و پوره گوشت مخلوط کنید. توجه داشته باشید که به ازای یک لیوان شیر باید از یک فنجان آرد و 50 گرم کره بهره ببرید.

این سس سفید رنگ، همان سس استروگانف معروف است که می توانید آن را با پاستای آبکش شده مخلوط نموده و میل کنید. نوش جان

پاستا پیچی با سماق

این دستور شباهت زیادی با طرز تهیه ماکارونی با سس گوشت دارد. برای تهیه پاستا پیچی با سماق، اندازهی گوشت چرخ نموده را با پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه و رب تفت دهید. این ترکیب را با اندازهی پاستای آبکش شده ترکیب نموده و به حالت دم کردن، 20 دقیقه بپزید. سپس در هنگام سرو، اندازهی سماق روی پاستاها بپاشید.

پاستا پیچی را حتما امتحان کنید…

نحوه تهیه پاستا پیچی ساده، پاستا پیچی با سس استروگانف و با سماق را برای شما گفتیم. همگی این پاستاها خوشمزه اند و سعی کنید حداقل یکی از آن ها را در منزل آماده کنید. البته، اگر به هر دلیلی نمی توانید این غذاهای ایتالیایی را در منزل تهیه کنید، ایران کلام در کنار شما است. کافیست سری به این سایت بزنید و از میان یک تنوع بی نظیر از انواع پاستا و ماکارونی ، غذای دلخواه خود را با چند کلیک به صورت آنلاین سفارش دهید.

سفارش غذا ایران کلام ، یک راه مطمئن و آسان است که تجربه چشیدن طعم غذاهای متفاوت و متنوعی را برای شما رقم می زند. کافیست یکبار امتحان کنید تا از مشتریان پر و پا قرص آن شوید.

منبع: اسنپ فود

به "طرز تهیه پاستا پیچی با ظاهری مجذوب کننده و اشتهابرانگیز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پاستا پیچی با ظاهری مجذوب کننده و اشتهابرانگیز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید