طرز تهیه سس زنجبیل آسیایی

به گزارش ایران کلام، اگر یک سالاد خور حرفه ای باشید، قطعا برای مزه دار کردن سالادهایتان به مایونز یا سس هزار جزیره اکتفا نمی کنید. سالاد خور های حرفه ای عاشق امتحان کردن سبزیجات با طعم های متفاوت هستند و عجیب نیست اگر رسپی های تکراری را کنار بگذارند و برای ساختن یک سس خانگی خوشمزه، خودشان دست بکار شوند. اگر شما هم یکی از آنها هستید، روی یاری ما حساب کنید؛ در این مطلب طرز تهیه سس زنجبیل آسیایی را به شما آموزش می دهیم. یک سس متفاوت که چاشنی ایده آلی برای سالاد کلم به نظر می رسد.

طرز تهیه سس زنجبیل آسیایی

مواد لازم برای تهیه سس زنجبیل ایتالیایی

  • سیر سه حبه
  • زنجبیل تازه رنده شده دو قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون سه چهارم فنجان
  • سرکه برنج یا سرکه سیب یک سوم فنجان
  • سویا سس نصف فنجان
  • عسل سه قاشق غذاخوری
  • آب یک چهارم فنجان

طرز تهیه سس زنجبیل آسیایی

مرحله اول

برای تهیه این سس آسیایی خوشمزه احتیاجی به پخت و پز ندارید. این سس بدون حرارت بالا آماده می گردد و می توانید آن را برای چند روز در یخچال نگه دارید. برای آغاز یک ظرف شیشه ای در دار (میسن جار) بردارید و سیر و زنجبیل رنده شده را همراه روغن زیتون، سرکه سیب و سویا سس در شیشه بریزید و سپس عسل و آب را هم اضافه کنید.

مرحله دوم

در شیشه را ببندید و آن را خوب تکان دهید. سپس در را باز کنید و شیشه را برای یک دقیقه در مایکروفر بگذارید تا عسل آب گردد. بعد از سرد شدن مایع، بار دیگر در شیشه را ببندید و خوب تکان دهید. اگر این سس را بیشتر از احتیاج یک بار مصرف آماده نموده اید، حتما آن را در یخچال نگهداری کنید.

چند نکته

  • برای تهیه این سس حتما باید از زنجبیل تازه بهره ببرید. پس سراغ پودر زنجبیل نروید.
  • از آنجا که سویا سس کمی شور است، احتیاجی به اضافه کردن نمک به این سس ندارید.
  • سس خوشمزه شما با سرکه خانگی طعم بهتری پیدا می نماید.
  • این سس چاشنی خوبی برای سالاد کلم و سالاد اسفناج است.
منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه سس زنجبیل آسیایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سس زنجبیل آسیایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید